Content from Youtube can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Youtube to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Mevrouw Peach

Life’s not a bitch, Life’s a Peach! 

Iedereen kent het gezegde "Life's a bitch", maar in mijn ogen is het leven peachy. Er is tegenwoordig veel negativiteit te vinden, maar ik kies ervoor om de goede dingen in deze prachtige wereld te benadrukken. Vrienden, eten en kunst. Dit zijn dingen die geluk brengen in mijn leven, daarom wil ik mijn passies met iedereen delen. Gezond eten hoeft niet saai te zijn; en kunst kan zo mooi en divers zijn als de mensen die het creëren!

Maar wie staat er achter Life's a Peach? Mijn naam is  Vanessa; Ik ben half Italiaans, half Schots en half Nederlands … don’t ask... OK OK... I’ll tell you! Na mijn studie ben ik naar Nederland verhuisd en ondertussen woon ik hier al 10 jaar. Maar ik ben in Italië geboren en in Schotland opgegroeid. Daar hadden mijn ouders een Italiaanse afhaalrestaurant waar ik praktisch ben opgegroeid... eten en horeca zit dus in mijn bloed! Doordat ik vanaf een jonge leeftijd in aanraking ben gekomen met mama's lekker eten en de horeca, ontwikkelde ik een passie voor goed eten en een scherp oog voor zaken.

Sinds ik in Utrecht woon heb ik in verschillende restaurants gewerkt. De meest recentelijke was als manager van alle Da Portare Via vestigingen in de stad. Ik hield van mijn tijd bij Via, en vond het zo leuk hoe blij je mensen kan maken met zo'n eenvoudig, maar heerlijk product: verse houtoven pizza's. Ik wil mensen blij blijven maken met heerlijk eten. Daarom wil ik mijn favoriete Italiaanse lunch met jullie delen - de Focaccia! Deze klassieker komt uit Ligurië, de regio waar mijn familie en ik vandaan komen. Je bent misschien bekend met de focaccia, maar ik hoop dat je kan genieten van mijn persoonlijke draai.

Het is niet alleen eten waar ik dol op ben - kunst en design spelen ook een grote rol in mijn leven. Ik heb interieur-architectuur gestudeerd, maar richtte me na mijn studie voornamelijk op het ontwerpen en creëren van meubels. Eten en Meubelontwerp! Deze maken mijn leven peachy,  het is daarom voor mij meer dan logisch om deze passies in mijn winkel te combineren.

Eten 

Er zijn niet genoeg goede Italiaanse lunchlocaties in Utrecht, laat staan ​​een echte focacceria. Ik mis de echte smaak van Italië, daarom besloot ik om Italië naar Utrecht te brengen. Mijn hoofdproduct is natuurlijk de focaccia, maar dat is niet alles wat je in mijn zaak kan vinden. Bijna al het eten dat je in mijn winkel vindt, maak ik helemaal zelf en wordt in de oven gebakken - van hartig taarten en gebak tot geroosterde groenten! Mijn menu is klein, maar alles wat je kan vinden is heerlijk en wordt elke dag aangevuld met specials.

Alles wat je in Life's a Peach kan vinden, is gemaakt met liefde en respect voor onze wereld. Dit is de reden waarom ik heb gekozen om alleen met plantaardige ingrediënten te werken. Daarnaast haal ik, waar mogelijk, de ingrediënten bij de lokale markten en kleine onafhankelijke winkels. Een voordeel van boodschappen doen bij deze locaties, is het feit dat ik mijn producten zonder plastic verpakkingen kan kopen. In mijn winkel gebruik ik ook alleen biologisch afbreekbare verpakkingen en rietjes van duurzaam georiënteerde bedrijven zoals Natureko en Biopack. Ik probeer zo duurzaam mogelijk te zijn door een aanpak zonder afval te na te streven - als je ziet dat bepaalde producten van de kaart op zijn, kun je dit als iets positiefs zien!

Kunst & Ontwerp

Ik ben niet je standaard meid, dus dit wordt niet je standaard focacceria. Bij Life's a Peach kun je naast heerlijk eten, ook het huidige werk van lokale ontwerpers en kunstenaars bewonderen en kopen! Waarom heb ik hiervoor gekozen? Van jongs af aan ben ik geïnspireerd geweest door kunst in alle vormen. Na mijn afstuderen als interieurontwerpster, ben ik er achter gekomen hoe moeilijk het kan zijn voor creatieve individuen om hun werk te laten zien. Laat staan hoe duur het kan zijn om het te promoten. Daarom wil ik ruimte creëren voor lokale creatieve mensen om hun werk tentoon te stellen, en hen een platform geven waarbij hun werk toegankelijk wordt gemaakt voor een breder publiek.

Hun werk wordt niet alleen tentoongesteld in mijn winkel, maar ook online via mijn website en sociale media. Je kunt de producten echter alleen in de winkel kopen bij Life's a Peach. Noem me ouderwets, maar ik geloof dat het zien van iets in het echt, net dat extra beetje magie geeft in vergelijking met het kopen van iets online.

Als je meer informatie wilt over de huidige of eerdere creaties die te zien zijn in Life's a Peach, kun je hun details vinden op mijn website.

Als je geïnteresseerd bent in het tentoonstellen van uw producten en meer informatie wilt, neem dan contact met mij op via het contactformulier en ik zal je alle nodige gegevens toesturen.WOW, heb je dat allemaal net gelezen ...? Indrukwekkend! Kom een keer langs om alles zelf te zien/proeven/beleven!