Youtube content can't be displayed with your current cookie settings. Select “Show Content”, to view content and agree to the Youtube cookie settings. Get more info in the Youtube Privacy Policy. Opt-out here at any timecookie setting.

Show Content

Mevrouw Peach

Life’s not a bitch, Life’s a Peach! 

Iedereen kent het gezegde "Life's a bitch", maar in mijn ogen is het leven peachy. Er is tegenwoordig veel negativiteit te vinden, maar ik kies ervoor om de goede dingen in deze prachtige wereld te benadrukken. Vrienden, eten en kunst. Dit zijn dingen die geluk brengen in mijn leven, daarom wil ik mijn passies met iedereen delen. Gezond eten hoeft niet saai te zijn; en kunst kan zo mooi en divers zijn als de mensen die het creëren!

Maar wie staat er achter Life's a Peach? Mijn naam is  Vanessa; Ik ben half Italiaans, half Schots en half Nederlands … don’t ask... OK OK... I’ll tell you! Na mijn studie ben ik naar Nederland verhuisd en ondertussen woon ik hier al 10 jaar. Maar ik ben in Italië geboren en in Schotland opgegroeid. Daar hadden mijn ouders een Italiaanse afhaalrestaurant waar ik praktisch ben opgegroeid... eten en horeca zit dus in mijn bloed! Doordat ik vanaf een jonge leeftijd in aanraking ben gekomen met mama's lekker eten en de horeca, ontwikkelde ik een passie voor goed eten en een scherp oog voor zaken.

Sinds ik in Utrecht woon heb ik in verschillende restaurants gewerkt. De meest recentelijke was als manager van alle Da Portare Via vestigingen in de stad. Ik hield van mijn tijd bij Via, en vond het zo leuk hoe blij je mensen kan maken met zo'n eenvoudig, maar heerlijk product: verse houtoven pizza's. Ik wil mensen blij blijven maken met heerlijk eten. Daarom wil ik mijn favoriete Italiaanse lunch met jullie delen - de Focaccia! Deze klassieker komt uit Ligurië, de regio waar mijn familie en ik vandaan komen. Je bent misschien bekend met de focaccia, maar ik hoop dat je kan genieten van mijn persoonlijke draai.

Het is niet alleen eten waar ik dol op ben - kunst en design spelen ook een grote rol in mijn leven. Ik heb interieur-architectuur gestudeerd, maar richtte me na mijn studie voornameli